İKİZDEREYE SELAM..

0
210

Bir süreden beri İkizdere de devam eden çevre katliamına karşı İkizdere halkı, kadını, çocuğu ve emekçi köylüleriyle şanlı bir direniş sürdürmektedir.  Her türlü talanı kendilerinin hakkı sana halkların ezilenlerin köylülerin emekçilerin ve demokratik talepleri olan herkesi düşman kabul eden ve her yolla insanlara zulüm yapan bu sistem, bizlere de aynı acıları yaşatmaktadır. Bu sistemin sahipleri, her şeyi rant ve sömürü olarak gördükleri için derelerimizi, çaylarımızı suyumuzu ve havamızı talan etmekten, yağmalamaktan hiçbir sakınca görmemektedirler.  

Buna karşı çıkan herkesi ise marjinal olarak kabul etmekte ve saldırmaktadırlar.

 Aynı türden doğaya yönelik saldırıların hedefi olan biz Maraşlılar olarak İkizdere halkının bu direnişini çok yakından izliyor ve güç alıyoruz. 

Topraklarımızı, doğamızı, ovamızı talan edenler, size de bize de hiçbir hak vermek istemiyor, sesimizi çıkartmamıza tahammül edemiyorlar. Ama bilsinler ki biz de siz de derelerimizi de ovamızı da korumaktan vazgeçemeyecek, haramilerin bu saldırılarına karşı bütün demokratik yöntemlerle direnmeye devam edeceğiz.

Sevgili İkizdereli kardeşlerimiz, emin olun ki sizler yalnız değilsiniz. Biz Maraş’tan OVAMA DOKUNMA ÇEVRE HAREKETİ olarak sizleri selamlıyor ve direnişinizi bütün gücümüzle destekliyoruz.

OVAMA DOKUMA ÇEVRE HAREKETİ

Yorum Yaz

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.