Kipaş Kağıt Sanayi Çed Süreci Duyurusu

0
336

İlimiz Türkoğlu İlçesi, Kılılı Kasabası, Kaçkırt Mevkiinde Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Kağıt Üretim Fabrikası ve Enerji Santrali (50 MW)” projesi ile ilgili olarak 17.07.2008 tarih ve 26939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereği ÇED süreci başlatılmış

Kipaş Kağıt Sanayi Çed Süreci Duyurusu

Haziran 02, 2011

İlimiz Türkoğlu İlçesi, Kılılı Kasabası, Kaçkırt Mevkiinde Kipaş Kağıt Sanayi İşletmeleri A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Kağıt Üretim Fabrikası ve Enerji Santrali (50 MW)” projesi ile ilgili olarak 17.07.2008 tarih ve 26939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereği ÇED süreci başlatılmış bulunmaktadır.

ÇED Yönetmeliğinin 8. maddesi 4. bendi gereği söz konusu proje ile ilgili olarak ÇED süreci tamamlanana kadar halkımız projeye ilişkin görüş, soru ve önerilerini değerlendirilmek üzere İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne veya Çevre ve Orman Bakanlığına verebileceklerdir.

Yorum Yaz

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.